diumenge, 25 de març del 2007

Cap de setmana a Vilanova de Prades

Hem fet una molt bona feina aquest cap de setmana treballant pel programa i el nostre poble. Ànims i endavant Constantí i el progressisme!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a Secretari d'Organització del PSC de Constantí estic molt satisfet pels dos dies de treball intens, però encara estic més satisfet -malgrat la baixa temperatura ambient- de la participació i del caliu humà que hem aconseguit crear.

Pep Plana

Anònim ha dit...

Després d'haver-me trencat el dit feia un parell de dies vaig estar valorant si havia o no de participar al Congrés de Germanor a Vilanova de Prades, però ara m'adono que poder compartir el cap de setmana amb 30 companys ha estat realment una passada, i vull deixar constància de que potser algú ha passat una mica de fred però que el dinar ha estat per xupar-se els dits.

Carme Alba

Anònim ha dit...

Me sumo al comentario del
Pep,después de haber pasado un fin de semana con
personas que no conocía de nada y de tanta diversidad,tengo que decir que ha
sido una experiencia muy enrriquecedora y super agradable,y que me siento
muy orgullosa de estar en las listas del partido socialista. Creo que el alcaldable después de mucho debate y horas de trabajo ha sabido
rodearse de las personas ideales.
Enhora buena cristóbal.

Ah.... también quiero dejar constancia del buen rollo,paciéncia y apoyo que
tenemos de nuestros acompañantes.
"felicidades"

Rosi

Anònim ha dit...

(És la primera vegada que hi escric a un blog. I no és perquè no hi cregui -tinc web- sinó per la falta de temps. Gràcies, Cristóbal i socialistes de Constantí. Sempre hi ha de haver una primera).

Respecto a Vilanova de Prades, decir que creo firmemente que ha de apoyarse a la gente que -además, de su vida privada- se preocupa por las cosas públicas y por los demás que no sean sólo su capilla. Un municipio y máxime de las dimensiones de Constantí es un ámbito apropiado de participación ciudadana.

Hemos pasado un buen fin de semana. Y supongo que algún día repetiremos en esto de hablar por hablar, caminar por caminar y poner en común nuestro análisis social.

El frío no estaba invitado, pero la piedra, la belleza del paisaje, el duro debate y el buen talante de las compañeras y compañeros compensaba de sobra.

Visca Constantí i visca el socialisme democràtic i de veritat,

Manolo Rivera

Anònim ha dit...

Después de participar en la reunión de trabajo y hermandad del PSC de nuestra agrupación de CONSTANTÍ; quiero dejar constancia de, que ha sido muy agradable el ver como todos los compañeros/as que nuestro alcaldable ha hacho participes en esta nueva etapa, estemos implicados al cien x cien en el proyecto de la continuidad de mejora en todos los ambitos de nuestro municipio y anteponér sobre todo los intereses del pueblo.

ADELANTE CON EL COMPROMISO SOCIAL

Juan Carlos Rodríguez

Anònim ha dit...

quiero deciros que a pesar de averme incorporado al grupo el domingo,me encontre con personas muy agradables,algunas nos conociamos otras es la primera vez que hablaba con ellas pero chapo con todas y creo que con el grupo que as elegido cristobal,te as superado,ya vereis como se conseguira. felicidades a todos los compañeros . Merce B.M.

Anònim ha dit...

El record més agradable que em porto és l'entusiasme i la il·lusió que tots i cadascú de vosaltres teniu per emprendre aquest viatge junts, que segur serà un èxit molt beneficiós pel poble.
Francament som els acompanyants, els que us hem de donar les gràcies per haver-nos convidat a passar aquests díes de convivència.

Excel·lent alcaldable! pel treball i per l'equip.

Dulia

Anònim ha dit...

Visca el socialisme democràtic i de veritat que enxufa amics i parents als càrrecs de l'ajuntament, oi Manolo Rivera?

Pere Joan Virgili

Anònim ha dit...

Pere, no entenc que vols dir.

Anònim ha dit...

Després de llegir els vostres comentaris,només dir una cosa:
no vull que els representants del meu poble sigueu vosaltres...primer hauríeu d´aprendre a escriure i després ja governareu.
Visca Constantí i Visca Catalunya!!

Anònim ha dit...

Qui no corre… vola. I sembla que el teu bloc, candidat, ja és conegut més enllà dels que hi participeu activament i dels que el consultem en un letàrgic anonimat. Precisament certs comentaris m’han fet sortir d’aquest silenci. Ànim, endavant i, sobretot, empenta per aguantar les embranzides dels intensos dies que ens esperen. Seran les urnes les que decidiran i, precisament, en això rau la força de la democràcia; perquè tant val el vot de qui no sap llegir o escriure, i tant val el vot del qui ha fet de les lletres el seu estil de vida... Més val un govern de progrés, de persones i per les persones, que un govern sorgit de l’exclusió. Cristóbal, com deia aquell: més lluny, hem d’anar molt més lluny... tu al davant i sabent que ens tens recolzant-te.

Manel M.